Sali banchete - Sala

Sala „Anotimpuri” a restaurantului Butoiaş se află în blocul „B”, având o capacitate de până la 150 de locuri, aceasta fiind decorată senzual cu modelaje, fresce, lustre extraordinare şi tablouri ale pictorului ceh Alphonse Mucha din seria „Anotimpurile anului” – 1896, debordând astfel de rafinament şi eleganţă. Sala este dotată cu ieşire la balcon, precum şi la terasă, unde atunci când e vreme frumoasă poate fi amplasată o masă în stilul „bufetului suedez” sau poţi pur şi simplu admira priveliştea fascinantă a parcului. Aici pot fi organizate diferite tipuri de evenimente.

{youtube}fcCDYAdUAUg{/youtube}

 

Sali banchete - Sala

Sala „Marinas” a restaurantului „Butoiaş” se află în blocul „B”, a cărui design şi decor interior exclusivist este inspirat de conceptul maritim, de unde vine şi denumirea sălii. Capacitatea sălii este prevăzută pentru 120 de invitaţi, are ieşire la o terasă executată în stil elegant-luxos, unde poate fi desfăşurată partea solemnă a căsătoriei, iar intrarea este prin foaierul principal, decorat cu oglinzi uriaşe şi canapele moi – un loc ideal pentru întâmpinarea oaspeţilor. Este destinată pentru diferite tipuri de evenimente.

{youtube}bRfVHs_oLMo{/youtube}

 

Sali banchete - Sala

Sala "Albă" a restaurantului Butoiaş se află în blocul „A”, având o capacitate de până la 160-180 de locuri, este locul perfect pentru ceremonia de nuntă, o sărbătoare de familie sau o petrecere corporativă. O sală modernă, superbă, spaţioasă, decorată în stil clasic, cu coloane albe, arcuri și lustre de cristal, vor crea o atmosferă de confort. Un interior cald, combinat cu iluminare moale și o atmosferă plăcută a restaurantului va permite să evadaţi într-o lume de lux și distracție.

 

 

Sali banchete - Sala

Sala "Butoiaș Hall & Veranda" a restaurantului Butoiaş are o capacitate de până la 100 de oaspeţi, având designul interior executat în nuanţe pastelate de roz şi potrivindu-se de minune pentru diferite tipuri de evenimente, atât oficiale, cât şi distractive. De asemenea, propunem atenţiei Dvs. sala mică, în decorul căreia persistă nuanţele maronii calde.

{youtube}71Eb6-AjAiM{/youtube}