Bine ați venit la restaurantul nostru
“Butoiaș”

 

Săli festive

 

Pe parcursul activității sale fructuoase, acesta a devenit un loc îndrăgit al multor oaspeții noștri. Probabil, aceasta este cauza că la noi domină o atmosferă liniștită și relaxantă. Pentru fiecare oaspete, seara devine unică în felul său. Oamenii de afaceri își găsesc liniștea necesară pentru desfășurarea întrevederilor de afaceri, îndrăgostiții- apreciază o atmosferă cu adevărat unică de solitudine și romantică, iar ceremonia nunții organizată la restaurantul nostru- vă creează o bună dispoziție și vă lasă niște impresii de neuitat.

 

Restaurantul “Butoiaș”- nuanțe fine, poduri înalte, un stil rafinat și tradiții inedite, sunt 4 săli spațioase de festivități cu o capacitate de 80, 120, 150 și 180 locuri, fiecare avînd o priveliște către terase pitorești, cu vedere spre parcul național. Fiecare client va fi abordat individual, noi cu usurință vom transforma orice eveniment într-o poveste deosebită.

 

Săli zilnice

 

Dispune de diferite săli: trei săli decorate în stil clasic,o sală realizată în stil oriental cu narghilele, o sală cu un șimineu, păzit de sculpturi maiestuoase ale leilor, cu un mic buduar, cu vedere spre havuz, o sală decorată într-un stil moldovenesc național,un foaier înzestrat cu canapele confortabile, și desigur, de săli destinate degustării vinului, care poate fi ales din propria vinotecă- una în nuanțe roșii și altă în nuanță albă. Bine ați venit la restaurantul Butoiaș!

 

str. Calea Ieșilor, 71 (022) 99-99-73; (373) 78-99-99-73

 

 

Desfășurarea banchetului de nuntă

 

Nuntă la restaurantul nostru presupune- un mire mulțumit, o mireasă fericită, oaspeții sătuli și multă bucurie

 

Nuntă- este unul dintre cele mai semnificative evenimente din viața omului, de aceea, fiecare își dorește ca ziua această să fie marcantă, memorabilă și plină de fericire. Banchetului de nuntă îi revine locul central în toată ceremonia, acesta fiind caracterizat printr-o ambianță romantică și un decor original, însoțit de fundal muzical dulce și o muzică înflăcărată de dansuri, bucate delicioase și băuturi nobile. Organizarea unui astfel de banchet solicită o experiență bogată, o fantezie bună și o inspirație inedită.

 

Vă vom oferi un ajutor profesionist în desfășurarea ceremoniei de nuntă.

 

Ne străduim ca evenimentul să fie planificat într-un spirit apropiat însurățeilor. Nunta poate fi organizată cu respectarea tradițiilor și obiciurilor naționale (moldovenești, ruse, uzbece, tătărești ș.a.) sau poate fi organizată ca o nuntă tematică stilizată. Vom alege o bucătărie potrivită și un scenariu captivant.

 

Meniul pentru nuntă este pregătit minuțios și cu multă dragoste, acesta include aperitive, salate originale, bucate calde și consistente, fructe și un desert dulce. Un aspect deosebit mesei de sărbătoare va fi oferit de bucate originale, pregătite de către bucătarii noștri exclusiv pentru dumneavoastră.

 

O atmosferă de neuitat, caracteristică acestui eveniment important, va fi creată datorită decorării sălii (cu textile, compoziții florale, baloane), unei iluminări festive a sălii și iluminării auxiliare a meselor, cît și prin alegerea corectă a acompaniamentului muzical (inclusiv muzica live).

 

Aveți încredere în specialiștii noștri.

Amintirile de la nuntă organizată la restaurantul nostru vă vor încălzi inimile mult timp înainte.

 

 

Petreceri corporative la restaurantul
«Butoias»

 

Viața fiecărui colectiv nu se rezumă doar la zile de lucru infinite, aceasta presupune și sărbători vesele! Dacă dumneavoastră vă întrebați unde și cum să organizați o peterecere inedită de corporativă, atunci restaurantele noastre vă vor servi ca cel mai bun ajutor în situația creată. Pregătirea îndelungată și complexă a petrecerii corporative sau desfășurarea banchetului este legată inevitabil de alegerea locului.

 

Restauranul“Butoiaș”va fi un loc ideal pentru desfășurarea oricărui eveniment, datorită unui ansamblu larg de săli, preconizate pentru un număr variat de oaspeți. Noi dispunem de cinci săli spațioase, cu capacitate de 70, 100, 150, 200 și 300 persoane, sală-VIP și o terasă de vară. Tehnologii de ultima generație vor servi la pregătirea unui program de distracții vesel la petrecerea dumneavoastră. Fiecare sală dispune de o intrare, garderobă și tualetă separată, oferind confortul tuturor vizitatorilor restaurantului nostru. În afară de acestea, fiecare sală este decorată în culoarea sa, ce ne oferă mai multe oportunități pentru stilizarea sărbătorii. Fiți de acord, că e plăcut să te afli într-o ambianță armonioasă.

 

Firește, cuiva îi place culoarea albă, altcineva preferă culoarea violet și roșu, însă e cert fapul, că tuturor îi plac bucate gustoase! Și, bineînțeles, în meniul nostru veți găsi bucate potrivit plăcerilor dumneavoastră! La formarea meniului am luat în considerație preferințele tuturor oaspeților. La prepararea bucatelor sunt alese doar produse proaspete și calitative.

 

La alegerea restaurantelor noastre pentru a vă organiza corporative și desfășura banchete, veți obține o gamă largă de distracții. Specialiștii noștri vă vor ajuta la organizarea și desfășurarea unui program interesant și vesel, creat anume pentru dumneavoastră, potrivit tematicii alese. Un număr mare de artiști: ansamblu de dansuri și ansambluri vocal-instrumentale, jongleri, iluzioniști, show-ul nisipului și a baloanelor de săpun- toate acestea și multe altele vă stau la dispoziție.

 

Fie o petrecere de corporativă sau desfășurarea unui banchet, restaurantul nostru vă va oferi o seară minunată și de neuitat!

 

 

Botezul în restaurantul
«Butoiaș»

 

Botezul copilului – este un eveniment foarte important și semnificativ în viața fiecărei familii. Pentru această zi de neuitat ar trebui de efectuat pregătirile în prealabil și de analizat foarte atent toate detaliile și amănuntele organizatorice. Botezul este taina prin care copilul își capătă îngerul său păzitor. La finalizarea evenimentelor bisericești, se obișnuiește de a aduna rudele și nașii pentru a marca marea bucurie care a avut loc în familie, alegînd un restaurant pentru botez, unde veți putea sărbători cu cei dragi. Noi am creat toate condițiile pentru a petrece timpul minunat și pentru a sărbători importantul eveniment. Botezul la restaurant permite tinerilor părinți să scape de toate grijile în ceea ce privește pregătirea și organizarea și să se relaxeze împreună cu familie într-o atmosferă plăcută, gustînd din mîncăruri delicioase și băuturi rafinate.

 

Organizarea banchetelor de calitate vă va surprinde plăcut. În restaurantele noastre activează doar un personal calificat: bucătari și chelneri, muzicieni și prezentatori, directori de sunet și designeri, astfel încît la organizarea banchetelor nu veți avea parte de surprize neplăcute – evenimentul va avea loc la cel mai înalt nivel.

 

Oferim săli moderne de banchet de o capacitate diferită, în funcție de numărul de oaspeți, un meniu variat de bucate delicioase din bucătăria europeană și locală, și o deservire excelentă.